Weerbericht:
Eerst nog buien in het oosten, vannacht kans op mistbanken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Boetes bij verkeerscontrole Vlissingen

Toegevoegd: 14-04-2019, 17.58 uur
De controle in Vlissingen.
De controle in Vlissingen.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag rondom het centrum van Vlissingen een aantal bekeuringen uitgeschreven.

Agenten schreven 17 keer een bon uit aan mensen die zonder fietsverlichting reden. Daarnaast werd er een wildplasser betrapt en bekeurd. Twee personen kregen een proces-verbaal voor het niet op de eerste vordering tonen van een rijbewijs.

Een minderjarige heeft een verwijzing naar Halt gekregen wegens openbare dronkenschap. Tot slot was er een bromfiets met een constructiesnelheid van 60 km/h op de rollertestbank. Hiervoor is ook een bekeuring uitgeschreven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
J (29-6-2019 om 12:58)
Precies @P, maar dat durven ze niet. Net als op oud en nieuw bij de autobrand in de bloemenbuurt.
P (15-4-2019 om 18:35)
Ok nu heb je het uitgaans volk gepakt, ga nu maar eens in de dealende scheldestraat staan met al dat gespuis dat daar hangt.