Weerbericht:
Wolkenvelden en enkele opklaringen met eerst mist. Vanavond regen en sneeuw
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 16 km

Felle brand verwoest schuur Bruinisse

Toegevoegd: 23-04-2019, 05.32 uur
Door: Manfred Berrevoets

BRUINISSE - Een felle brand heeft een schuur aan de Dorpsweg in Bruinisse afgelopen nacht volledig verwoest. Er raakte niemand gewond.


De brand werd rond 03.25 uur ontdekt en was bij aankomst van de brandweer uitslaand. Een auto en een tractor konden nog snel uit de schuur worden gehaald, maar de brandweer kon niet voorkomen dat het pand volledig afbrandde. Wel kon de brandweer overslag naar een tweede loods, een bijgebouwtje en het woonhuis voorkomen.

Rond 04.30 uur liet de brandweer weten dat de brand onder controle was. Het blussen zorgde voor veel rookontwikkeling. Een Adviseur Gevaarlijke Stoffen is dan ook opgeroepen. In de omgeving van de brand is de stroom uitgevallen. De netbeheerder is ter plaatse om de storing te verhelpen. Er zijn twee blusvoertuigen, een ladderwagen en een waterwagen ingezet.

Om 05.35 uur kon de brandweer het sein brandmeester geven. Stichting Salvage komt ter plaatse om de eigenaar te helpen bij de afhandeling van de schade.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren