Man opgepakt voor vernieling en bedreiging

Toegevoegd: 27-04-2019, 18.25 uur

Man opgepakt voor vernieling en bedreiging
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

GOES - Een 32-jarige man uit Goes is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden door de politie, omdat hij ervan verdacht wordt een geparkeerde auto te hebben vernield en daarna een man te hebben bedreigd met een mes.

Het slachtoffer van de bedreiging, een 29-jarige man uit Heinkenszand, stapte uit de auto van zijn vriendin die ze geparkeerd hadden in de Anjelierstraat in Goes. De man kwam naar buiten toe en maakte op niet mis te verstane wijze duidelijk aan het stel dat hij niet wilde dat zij hun auto daar parkeerden.

De twee trokken zich daar niets van aan en lieten hun auto staan. Toen ze omstreeks 01.45 uur terug kwamen bij hun auto stond er een kras in het portier. De man die hen al eerder had aangesproken kwam weer naar het tweetal toe en bedreigde hen met een mes.

De politie is gebeld en de man is aangehouden. De man en de vrouw deden aangifte van vernieling en bedreiging. De verdachte is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij de rest van de nacht heeft doorgebracht.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750