Weerbericht:
Vannacht enkele mistbanken, overdag vrij zonnig.
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken automobilist rijdt op fietspad

Toegevoegd: 01-05-2019, 10.26 uur
Dronken automobilist rijdt op fietspad
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

NIEUWVLIET - De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag in Nieuwvliet een automobilist betrapt op het rijden onder invloed van alcohol.

Surveillerende agenten zagen rond 01.40 uur een voertuig met Pools kenteken over het fietspad bij de Baanstpoldersedijk rijden. De auto werd aan de kant gezet en er werd op straat een blaastest gedaan. Deze gaf als indicatie dat de persoon te veel alcohol had gedronken. Daarom werd de automobilist meegenomen naar het bureau voor een uitgebreide ademanalyse.

Op het bureau blies de bestuurder een waarde van 375 Ug/l. Er werd een boete opgelegd van 425 euro. Ook werd een algeheel rijverbod van drie uur opgelegd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rien van der Wekken (2-5-2019 om 12:50)
Het zijn wel vaak "de rotte appels" (polen) die hierheen komen. Als ze er niet zouden zijn had je er ook geen last van.
jacob (2-5-2019 om 09:43)
Alweer een bezopen bestuurder die volledig de weg kwijt is. Wanneer nemen ze bij zulke aso's niet meteen hun voertuig in beslag en leggen ze een boete op van minimaal € 1000,- of hoger en een maand of zes de bak in? En daarna persona non grata in Nederland.
Ronald (2-5-2019 om 00:31)
@Michelle , omdat er een rotte appel in de mand zit, moet je niet de hele mand met appels weggooien. Niet alle Polen zijn hetzelfde, in 1944 waren de mensen hier blij, dat ze bevrijd werden door de Polen, nu worden ze door sommige mensen aanzien als paria's terwijl er heel veel hardwerkende mensen bij zijn, ze zijn wel goed genoeg om in de kassen of in de bouw voor een appel en een ei te werken bijvoorbeeld. Ook niet alle Nederlanders zijn hetzelfde er zijn er ook genoeg bij die drinken en achter het stuur kruipen.
Paul (1-5-2019 om 17:50)
Volkomen eens met Michelle
Nel (1-5-2019 om 15:53)
Foei Michelle toch. Dat mag je niet zeggen hoewel het wel de waarheid is. Doe de grenzen maar weer dicht an wordt Nederland weer Nederland.
sjon eekhof (1-5-2019 om 13:31)
Waarom mag je niet op het fietspad rijden? want op het meiveld rijden de fietsers en scooters op het voetpad ! Terwijl de politie hieraan niks doet terwijl er heel veel klachten over zijn! Dus wie bepaalt nu de regels hier?