Weerbericht:
Bewolkt en perioden met (mot)regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Trio gearresteerd vanwege drugsbezit Terneuzen

Toegevoegd: 02-05-2019, 10.23 uur
Trio gearresteerd vanwege drugsbezit Terneuzen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In Terneuzen heeft de politie vannacht drie personen aangehouden vanwege drugsbezit. Eén van hen bestuurde een auto en bleek onder invloed van drugs te rijden.

Agenten zagen rond 01.00 uur een auto met flinke snelheid door Terneuzen rijden. Bij de Lorentzlaan kon deze na een stopteken aan de kant worden gezet voor een controle. Op het moment dat de auto stopte, werd door de inzittenden een plastic zak uit het voertuig gegooid. Agenten hebben de zak opgeraapt en hierin bleek 246 gram amfetamine te zitten.

De auto werd bestuurd door een 28-jarige man uit het Belgische Berlare. Hij moest een speekseltest doen en hieruit bleek dat hij reed onder invloed van THC en amfetamine. Zijn passagiers, een 26-jarige Belg zonder vaste woon- of verblijfplaats en een 27-jarige vrouw uit het Belgische Berlare, werden net als de 28-jarige aangehouden.

Bij fouillering van de 26-jarige man werd nog 1,5 gram heroine aangetroffen. Alle drie de verdachten zitten nog vast. Zij zullen vandaag gehoord worden.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750