Auto achtergelaten na ongeluk Borssele

Toegevoegd: 04-05-2019, 10.06 uur - Update: 04-05-2019, 15.56 uur

Het ongeluk gebeurde bij de kruising van de Zeedijk en de Kaaiweg.
Het ongeluk gebeurde bij de kruising van de Zeedijk en de Kaaiweg.
1
© Foto: Roland de Jong / Provicom
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Een automobilist heeft zijn voertuig achtergelaten nadat hij bij Borssele tegen de Zeedijk was gereden.

Het ongeluk gebeurde bij de kruising met de Kaaiweg en werd omstreeks 08.30 uur gemeld Wanneer het ongeluk precies heeft plaatsgevonden is niet duidelijk want er was niemand bij de Belgische personenauto aanwezig.

De politie heeft de bestuurder inmiddels wel weten te achterhalen. Deze zou onder invloed hebben gereden. Het is dan niet duidelijk hoe de inzittende(n) het er verder precies van af heeft/hebben gebracht.

De auto is tegen een hekwerk bij een trap gereden. Bergingsbedrijf De Moor heeft de Renault getakeld. Tegen 10.00 uur was de weg weer helemaal vrij.

Zie ook:

Foto's
Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
john (4-5-2019 om 15:51)
Het is net zo ver , te voet of met de auto
Ronald (4-5-2019 om 15:21)
Waar staat dat , dat hij door de Westerscheldetunnel of de Sluiskiltunnel gelopen is ? Dan gaan bij de controlekamer alle toeters en bellen af, dus dat kan niet ! Hij kan ook meegereden zijn met iemand of het openbaar vervoer genomen hé ?
andy (4-5-2019 om 13:05)
huh lopen naar axel ,dus lopen door de tunnel?