Weerbericht:
Van tijd tot tijd onweersbuien. Morgenmiddag veel regen
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 81 km

Mogelijk steekpartij Kolveniershof Goes

Toegevoegd: 07-05-2019, 18.00 uur
Door: Manfred Berrevoets

GOES - De hulpdiensten zijn vanmiddag groots uitgerukt voor een melding van een steekpartij aan het Kolveniershof in Goes.


Rond 16.10 uur kreeg de politie een melding dat er iemand bij een vechtpartij was gestoken. Meerdere politievoertuigen kwamen met spoed ter plaatse. Daarnaast werden er ook twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De helikopter landde op het Stationsplein.

De politie laat weten twee mannen te hebben aangehouden. Het gaat om twee mannen uit Goes van 20 en 27 jaar oud. Een mogelijk slachtoffer ontbreekt nog. Ter plaatse werd een plaats delict ingericht. Een agent heeft hier bloedmonsters afgenomen. De politie doet op dit moment onderzoek of er daadwerkelijk een steekpartij heeft plaats gevonden. Volgens een woordvoerder is dat op dit moment nog niet duidelijk.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren