Weerbericht:
Vrij zonnig en warm zomerweer, morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man zwaar mishandeld bij trekkertrek

Toegevoegd: 13-05-2019, 13.22 uur
Man zwaar mishandeld bij trekkertrek
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OUD-VOSSEMEER - Een 29-jarige man uit Sint-Annaland is in de nacht van vrijdag op zaterdag na afloop van de trekkertrek in Oud-Vossemeer meerdere keren geschopt en geslagen. Daardoor raakte hij bewusteloos en liep hij flinke verwondingen op. De politie is een onderzoek gestart.

Volgens de politie heeft de jongen verklaard dat hij samen met zijn huidige vriendin het festival had bezocht en rond 01.00 uur, aan het einde van het feest, samen lopend het terrein verliet. Ter hoogte van de controleposten zag hij zijn ex-vriendin en haar huidige vriend staan.

Tussen de beide vouwen ontstond een worsteling. De twee belandden hiervoor op de grond. De man uit Sint-Annaland haalde de twee uit elkaar en liep vervolgens samen met zijn vriendin naar de auto. "Op dat moment ging bij hem het licht uit. Volgens zijn vrienden werd hij op dat moment door drie mannen geslagen en geschopt. Hij werd wakker in de ambulance", zo vertelt de politie.

In het ziekenhuis bleek dat de neus en oogkas van de man waren gebroken. "Verder zit zijn linkeroog dicht en doet zijn kaak veel pijn. Hij kan daardoor zijn boerderijwerkzaamheden niet uitvoeren", aldus de politie. De recherche is op zoek naar getuigen en vraagt ook eventuele beelden te delen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ook mijn mening telt niet (14-5-2019 om 16:46)
net als dat tuig die die ober aftuigden in roemenie was het geloof ik, minstend 6 jaar cel. Dit is gewoon zware criminelen gangster doodslag en geen vriendelijk knokpartijtje omdat ze een slechte jeugd hadden en huilie huilie.
Mijn mening. (13-5-2019 om 18:20)
Wat een helden, met drie man iemand aftuigen. Er zal best een verhaal vooraf zijn gegaan maar dan nog gaat dit veel te ver. Ik vind dit zeker een geval van poging tot doodslag en om die reden alle drie poging doodslag ten laste leggen. In dit geval had een van de helden in kunnen grijpen en de zaak kunnen sussen. Ik hoop dat de rechter absoluut geen medelijden toont met dit soort volk! Het lijkt mij dat er ook genoeg getuigen zijn bij zón evenement. Sterkte aan het slachtoffer.