Weerbericht:
Perioden met zon en een enkele bui, morgen bewolkt en regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hardrijders betrapt Noordweg Sint Laurens

Toegevoegd: 14-05-2019, 08.43 uur
In totaal werden drie bestuurders betrapt die harder reden dan de toegestane snelheid.
In totaal werden drie bestuurders betrapt die harder reden dan de toegestane snelheid.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SINT LAURENS - De politie heeft dinsdagochtend tijdens een snelheidscontrole in Sint Laurens meerdere overtreders betrapt.

De Middelburgse wijkagenten controleerden tussen 05.30 en 06.30 uur met behulp van een lasergun op de Noordweg. Ter plekke geldt een maximumsnelheid van 30 kilometer per uur.

In totaal werden drie bestuurders betrapt die harder reden dan de toegestane snelheid.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (14-5-2019 om 19:41)
@Peter Quist Dat boeven vangen verhaal kennen we zo langzamerhand maar: in 2018 verkeersdoden 678 (gewonden ca 21.000), moord-en doodslag 110. Dus schreeuw net al te hard over prioriteiten.
Anneke (14-5-2019 om 16:23)
@Peter Quist...ben het helemaal met je eens. OK het mag niet, maar 's nachts geen kip op de weg en toch controleren, dat kweekt geen goodwill politie! Ik vind het ontzettend "knap" als het je lukt om op die tijd met 30 km/h te rijden!
Peter Quist (14-5-2019 om 11:33)
Ik zag ze staan. Was ook heel druk daar. ((Dus niet) en nee geen bon. Wel controle, want ja je moet toch wat vinden. En als je niets kan vinden moet je gaan zoeken om wat te vinden. Nou ook dat mag. Zielige vertoning van een paar machtshebbers die een bonnen quotum moeten halen terwijl inbrekers, criminelen en ander tuig geen prioriteit hebben. Ga die controle houden als het daar druk is en er meer verkeer voorbij komt. Ga rond dat tijdstip gewoon boeven vangen of desnoods alle dronken of stelende Oostblokkers van de weg trekken die een groter gevaar vormen dan 3 sukkels die 50km/h rijden i.p.v. 30km/h. Oh nee dat levert geen geld op dat kost geld.