Man verwondt agenten bij arrestatie

Toegevoegd: 27-05-2019, 15.46 uur

Man verwondt agenten bij arrestatie
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

CLINGE - Een 18-jarige man heeft zondagavond twee agenten verwond toen zij hem wilden aanhouden wegens vernieling.

De agenten werden rond 20.30 uur op pad gestuurd nadat op de Bisschoppendreef een hekwerk zou zijn vernield. De verdachte, mogelijk afkomstig uit België, werd ter plekke aangetroffen en de agenten wilden hem aanhouden maar hij gaf zich niet zomaar gewonnen.

Volgens de politie verzette de man zich hevig en verwondde hij de agenten. Omstanders schoten te hulp tot er bijstand kwam. De verdachte werd ingesloten voor onderzoek. De agenten liepen een handwond op en deden aangifte van geweld tegen de politie.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (28-5-2019 om 04:05)
18 jaar en al helemaal verpest, jammer dat de dienstplicht niet meer bestaat, daar leerde je tucht, discipline en respect voor de gezaghebbers te hebben en als je geluk hebt ook nog een vak !
Ronald (27-5-2019 om 23:51)
Een flink pak rammel en verplicht naar het leger sturen doet wonderen in dit geval ! Even een lesje discipline en respect leren !