Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Motorrijder omgekomen bij Kortgene

Toegevoegd: 13-07-2019, 15.21 uur
Door: Roland de Jong

KORTGENE - Bij Kortgene is een motorrijder om het leven gekomen bij een verkeersongeluk. De politie onderzoekt nog hoe dat heeft kunnen gebeuren.


Het slachtoffer werd rond 14.20 uur ontdekt in de buurt van de kruising van de Molendijk, de Oudedijk en de Oostdijk. Volgens de politie was de motorrijder bij aankomst van de hulpdiensten reeds overleden. Er wordt onderzoek gedaan naar de toedracht van het incident.

De afdeling Verkeersongevallen Analyse (VOA) gaat sporenonderzoek doen.

Zie ook:

Foto's
Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bram (14-7-2019 om 03:00)
Daar lig je dan, overleden na een ongeluk dat je zelf niet hebt verwacht. Heb jaren lang op mijn motor gereden en je staat eigenlijk nooit stil bij het verdachte moment, dat ook jou iets kan overkomen. Ik wens de nabestaanden veel sterkte bij dit verdriet.
Cookie-instellingen beheren