Weerbericht:
Perioden met zon, kans op een bui. Donderdag grijs en af en toe regen
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

File door ongeluk N61 IJzendijke

Toegevoegd: 23-07-2019, 11.59 uur
Door: Roland de Jong

IJZENDIJKE - Een verkeersongeluk op de Middenweg (N61) bij IJzendijke heeft vanochtend voor het nodige oponthoud gezorgd.

Bij de rotonde op de kruising met de Vestingweg en de Turkeijeweg kwamen rond 10.20 uur een Volkswagen Golf cabriolet en een bestelbus met elkaar in botsing. Er was sprake van een kop-/staart-aanrijding. Volgens de melding was er mogelijk sprake van letsel maar of er ook daadwerkelijk iemand gewond raakte, is niet bekend.

Bergingsbedrijf Vermaat heeft de beide voertuigen getakeld. Rond 11.35 uur waren de auto’s getakeld. In de tussentijd leidde de politie het verkeer om via de parallelweg. Dit zorgde echter voor een flinke file. Die stond er rond 12.00 uur nog steeds want de weg was toen nog altijd dicht vanwege herstelwerkzaamheden.


Foto's




Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cindy (25-7-2019 om 10:42)
Ik hoop dat de bestuurder van de bestelbus een gepaste straf krijgt. vlak voor het ongeluk reed hij achter mij en kwam iedere keer tot op een meter achter mij rijden en liet zich dan weer afzakken. Ik was blij dat hij op de 2 vaks mij passeerde
Hein H (23-7-2019 om 16:50)
AntiGSM, ik bespeur een hoop frustraties. Wielrenners naar een circuit. Jammer dat je daar zo over denkt. Je hebt denk ik een vervelende ervaring gehad in het verleden. Je zou eens naar de psycholoog kunnen om dit te verwerken. Gaan we dan ook alle auto's verbannen? Je veroordeelt helaas meteen alle wielrenners, en dat is jammer. Je hebt dus ook geen GSM als ik je naam analyseer? Veel sterkte met je verwerken van alle frustraties.
AntiGSM (23-7-2019 om 14:25)
@Staf; dan had hij waarschijnlijk dezelfde klapper gemaakt. Er zijn nog nooit zoveel ongelukken met fietsen geweest als de laatste jaren, als gevolg van de elektrische fiets en de idioot hoge snelheden die men (denkt) te kunnen doen met deze dingen. Het zelfde geld voor de wielrenners, deze moeten verplicht naar een circuit worden verbannen.
Staf (23-7-2019 om 13:21)
Die chauffeur van die bestelbus was beter op zijn electrische fiets gekomen.