Gemeente Sluis sluit drugspand Breskens

Toegevoegd: 08-08-2019, 00.07 uur

Gemeente Sluis sluit drugspand Breskens
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BRESKENS - Een drugspand aan de Ghistelkerke in Breskens is sinds woensdag voor de duur van drie maanden gesloten op last van burgemeester Vermue van de gemeente Sluis.

Vermue besloot tot de sluiting vanwege de vondst van een handelshoeveelheid van 14 gram harddrugs in de vorm van MDMA, cocaïne en amfetamine en een handelshoeveelheid van 332 gram softdrugs in de vorm van hennep en hasjiesj aangetroffen.

Het besluit van de burgemeester is genomen op grond van het zogenaamde Damoclesbeleid. De maatregel moet bijdragen aan de vermindering van drugscriminaliteit en daarmee aan de vergroting van de veiligheid en leefbaarheid in de samenleving.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750