Weerbericht:
Zonnig en droog, maar ook sluierwolken
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Controles: Bestuurders onder invloed, 18 boetes

Toegevoegd: 09-08-2019, 19.53 uur
Controles: Bestuurders onder invloed, 18 boetes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De afgelopen dagen zijn bij controles op Zuid-Beveland drie automobilisten betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Verder werden 18 bekeuringen uitgedeeld.

De politie controleerde de afgelopen drie dagen zowel opvallend als onopvallend. De drie personen die onder invloed reden, kregen allemaal een rijverbod. Van hen is bloed afgenomen. Dit zal worden onderzocht door medewerkers van het NFI om zo vast te stellen hoeveel en welke drugs ze precies hadden gebruikt.

Bij de controles werden ook twee auto's in beslag genomen. Eén voertuig was namelijk niet tenaam gesteld. Bovendien was de APK verlopen en was de auto niet verzekerd. De bestuurder van het tweede voertuig had nog een boete openstaan van 429 euro.

De uitgeschreven bekeuringen waren onder meer voor het niet handsfree bellen, het niet dragen van de gordel, te hard rijden en de overbelading van een aanhanger. De controles vonden plaats in de gemeentes Kapelle en Reimerswaal op en rond de A58.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wim (10-8-2019 om 07:16)
Als je een auto bestuurd en je word aangehouden is het toch ongelooflijk dat het dragen van je gordel gelijk aan doet als je instapt en zo iedereen weet de telefoon gebruikt wat heel veel aandacht heeft gekregen maar helaas dagelijks auto,s tegen komt die rijdend zitten te bellen wat toch behoorlijk veel geld kost,en hoe stom ben je met een openstaand bedrag niet voldoet,om te betalen dat zal vermoedelijk niet voor het eerst zijn.