Weerbericht:
Zonnig en droog Pinksterweekeinde, zondag tijdelijk wat meer bewolking
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Hard- en softdrugs in woning Oostburg

Toegevoegd: 21-08-2019, 16.01 uur
De in de woning aangetroffen drugs.
De in de woning aangetroffen drugs.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft vanochtend in een woning aan de Burgemeester Gratamastraat in Oostburg zowel soft- als harddrugs aangetroffen en in beslag genomen.

Naar aanleiding van verschillende meldingen met betrekking tot drugsoverlast deden politieagenten met toestemming van de rechter-commissaris huiszoeking in een woning. Volgens de politie werden verschillende hoeveelheden hasj, hennep en cocaïne aangetroffen. Ook werd in de woning een droogruimte voor hennep gevonden, evenals weegschalen en gripzakjes om drugs in te verpakken.

De bewoner van de doorzochte woning meldde zich bij de politie. Hij is aangehouden en zal worden gehoord in een politiecellencomplex.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jakus (21-8-2019 om 19:03)
Dat zijn natte, ongeknipte, fluffy toppen van pas geoogste buitenwiet. Een natte flinke top van binnenwiet heeft het formaat van een colafles van een liter. Vermoedelijk een autoflower, omdat regeliere wiet pas begin september begint aan topvorming.
sjaak zwart (21-8-2019 om 17:05)
Hahaha een foto van een beetje BUITENWIET. Laat ons niet lachen