Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Mannen opgepakt bij doorzoeking Vlissingen

Toegevoegd: 27-08-2019, 12.07 uur
Mannen opgepakt bij doorzoeking Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

VLISSINGEN - De politie heeft maandagochtend in Vlissingen twee personen aangehouden bij een doorzoeking in een woning. De twee worden verdacht van drugshandel.

Volgens de politie vonden de arrestaties plaats in een woning aan de Hogeweg en werd een onderzoek gestart nadat een anonieme tip was binnengekomen. Bij de huiszoeking werden verschillende goederen in beslag genomen. Het gaat onder meer om dure merkkleding die mogelijk is aangeschaft van het geld dat verdiend werd met drugshandel.

De mannen zijn in verzekering gesteld en zitten nog vast. De politie laat weten de gemeente te informeren over de aanhoudingen zodat zij zich kan beraden op bijvoorbeeld een eventuele sluiting van het pand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750