Minderjarigen betrapt op openbare dronkenschap

Toegevoegd: 08-09-2019, 10.34 uur

Minderjarigen betrapt op openbare dronkenschap
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - In het centrum van Goes zijn vannacht drie minderjarige jongeren betrapt op openbare dronkenschap.

Politieagenten en buitengewoon opsporingsambtenaren hielden in de nacht van zaterdag op zondag zoals gebruikelijk toezicht rondom de diverse horecagelegenheden in het centrum van de stad. Hierbij werden twee jongeren van 16 jaar betrapt op openbare dronkenschap. Zij werden, net als een derde minderjarige, doorgestuurd naar HALT.

Tijdens de surveillance werd ook nog zeker één wildplasser betrapt en beboet.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Boogaard (8-9-2019 om 16:39)
Hoe komen die gasten aan de drank
Jan (8-9-2019 om 12:58)
Wat naar halt ga nu eens nou de ouders stuur die nu eens naar één werkstraf,ik weet zeker de volgende keer komen deze gasten nuchter naar huis ,de jongens naar halt sturen heeft geen zin ,en de kroeg baas kan erook niets aan doen want die denkt ook alleen maar aan geld verdienen voor zijn vrouw en kinderen
TrotsOpZeeland (8-9-2019 om 11:52)
Heel goed het is werkelijk schandalig dat het zo lang zo hard uit de klauwen heeft kunnen lopen. Gelukkig heb je de politie nu hard optredend tegen walgelijk gedrag zoals wildplassen en minderjarigen die na consumptie van alcohol op een zaterdagavond lopend terug naar huis willen. Volgende keer geen boete maar aan zn pikkie mee naar het bureau slepen en zn ouders bellen! Goed om te zien dat politie het aanhoudend compleet onacceptabele wangedrag van minderjarigen en grootschalige kwekers met maar liefst 5 planten aanwezig massaal hard aanpakt. Ik kan werkelijk niks beters bedenken waar ze zich op zouden moeten focussen.