Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Drugsdealer in Hulst aangehouden

Toegevoegd: 18-09-2019, 10.39 uur
Drugsdealer in Hulst aangehouden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

HULST - De politie heeft dinsdagavond laat op een parkeerplaats in Hulst een 21-jarige man uit diezelfde gemeente aangehouden. Hij was volgens de politie in het bezit van drugs en een boksbeugel.

Bij de politie waren de laatste tijd diverse meldingen binnen gekomen van overlast door jeugd en het dealen van drugs in de buurt van de Kreekzoom. Rond 23.30 uur troffen surveillerende agenten op een parkeerplaats, in de buurt van de overlastmeldingen, een auto met twee inzittenden aan. Een van de inzittenden werd door de agenten herkend. Hij zou bekend staan als drugsdealer.

Rondom de auto hing een sterke hennepgeur. De poltie heeft hierop het voertuig gecontroleerd. In de auto werden 65 pillen (vermoedelijk XTC) en 65 gram hennep aangetroffen. Ook troffen de agenten een boksbeugel en enkele honderden euro’s aan. Alles is in beslag genomen.

De politie heeft een inzittende van het voertuig aangehouden. Hij is voor verder onderzoek en verhoor naar een politiecellencomplex overgebracht en zit nog vast.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750