Weerbericht:
Wolkenvelden. Overdag perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
Geen files

Schade bij aanrijding op Deltaweg bij Goes

Toegevoegd: 21-09-2019, 16.48 uur
Schade bij aanrijding op Deltaweg bij Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - Bij een verkeersongeluk op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Wilhelminadorp is vrijdag aan het einde van de middag schade ontstaan.


Het ongeluk gebeurde rond 17.15 uur ter hoogte van de Oude Zeedyk. Aanvankelijk werd gemeld dat er mogelijk sprake was van een gewonde maar volgens de politie was er uitsluitend materiële schade.

De politie laat weten dat ter plaatse een auto achterop een andere auto reed. Bergingsbedrijf De Moor werd opgeroepen om te takelen maar het is niet bekend of er ook daadwerkelijk auto's moesten worden weggesleept.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
een gast (22-9-2019 om 12:16)
er is al van alles gezegd over de deltaweg maar ik denk dat ze deze weg hetzelfde moeten maken als de rondweg bij Koudekerke mooie klein blokjes in het midden tussen de witte lijnen dan gaat het verkeers gedrag van sommige verkeers deelnemers misschien wel veranderen want om met 80 km over deze hobbels te rijden is niet plezierig en dan word het waarschijlijk een stuk veiliger
Henk de Groot (22-9-2019 om 10:24)
Boy wat kortzichtig ... de A58 is ook dubbele rijbaan en daar gebeuren ook dagelijks ongelukken ! Ligt aan het walgelijke rijgedrag van heel veel mensen !!
jeroen (22-9-2019 om 08:33)
Deze weg is de laatste tijd vaak in het nieuws en aangezien ik ook auto mag rijden rijd ik hier ook wel eens. Ik snap dan ook niet dat er ongelukken gebeuren, het is een drukke weg maar het is niet super onoverzichtelijk ofzo. Sommige mensen kunnen gewoon niet meer normaal functioneren zodra ze in een auto stappen lijkt het wel. Veel lui veranderen dan echt in een asshole!
Piet Cijsouw (21-9-2019 om 23:39)
Rijgedrag aanpassen behoort tot de mogelijkheden.
Boy (21-9-2019 om 19:16)
En weer is t raak. Maak er maar vlug een 4 baans van . Kan de Moor of Kuzee er geen vaste standplaats maken???
Cookie-instellingen beheren