Weerbericht:
Vrij zonnig en tropisch warm, morgen meer bewolking
Verkeersinformatie:
12 files van totaal 54 km

Kermistransport overtreedt regels op A58

Toegevoegd: 22-09-2019, 23.35 uur
Kermistransport overtreedt regels op A58
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

KRABBENDIJKE - De verkeerspolitie heeft zondagavond op de A58 bij Krabbendijke de chauffeur van een kermistransport beboet.


Een medewerker van de Landelijke Eenheid van de politie had op de snelweg een kermiswagen zien rijden waar achter twee aanhangwagens waren gekoppeld. De medewerker riep de hulp in van de collega’s van de verkeerspolitie van de eenheid Zeeland-West-Brabant.

De verkeerspolitie constateerde op haar beurt dat de combinatie te lang was. Er werd bovendien geen verlichting gevoerd op de achterste aanhangwagen en de vrachtwagen bleek ook helemaal geen twee aanhangers te mogen trekken.

De agenten maakten proces-verbaal op voor het aankoppelen van de twee aanhangwagens en trof de maatregel dat één van de twee aanhangers moest blijven staan.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet Cijsouw (23-9-2019 om 19:30)
Als je op deze manier de weg op gaat weet je vooraf al dat je risico loopt. Zal wel een atractie zijn met goede opbrengst, wel zonde van het geld.
Ik (23-9-2019 om 16:36)
Daar gaan dan je verdiende centen.....
mar (23-9-2019 om 09:16)
Dat is appels met peren vergelijken @Mike. Als er wat misgaat betaald de verzekering niet uit. Dit is gewoon zorgen dat er geen rare dingen gebeuren. Heb het in Frankrijk ook al gezien, extra lang transport en dan een caravannetje of een kleine aanhanger er nog achteraan die men niet kan zien!?
Mike (23-9-2019 om 06:30)
Indien de chauffeur zich had gedragen alsof deze een bruiloft had, hadden ze hem wellicht laten gaan...