Weerbericht:
Perioden met zon, woensdag zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Man slaat ander met kettingslot in Middelburg

Toegevoegd: 06-10-2019, 11.14 uur
Man slaat ander met kettingslot in Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - Een 18-jarige jongeman uit Vlissingen is in de nacht van zaterdag op zondag aangehouden omdat hij een 23-jarige man zou hebben geslagen met een kettingslot.

Het slachtoffer en zijn vrienden liepen rond 03.00 uur op de Langeviele en kregen daar ruzie met drie personen. "Eén van deze drie mannen ging even weg en kwam vervolgens terug met een kettingslot. Hij sloeg daarmee het slachtoffer op zijn rug", zo vertelt de politie.

Het slachtoffer en zijn vrienden renden weg en de politie werd gewaarschuwd. Agenten hebben de verdachte overgebracht naar een politiecel. Volgens de politie verzette hij zich hevig bij zijn aanhouding. De man wordt vandaag verhoord.  Er is aangifte gedaan van mishandeling.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mijn mening (6-10-2019 om 17:45)
Lekker volk loopt er toch rond, hij is even weggelopen en terug gekomen met een kettingslot...... dit is voorbedachte rade en moet ook zo bestraft worden !! Aanpakken dit soort tuig.