Weerbericht:
Zonnig, vrijdag overal tropisch warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Demonstraties hulpdiensten Grote Markt Goes

Toegevoegd: 11-10-2019, 16.51 uur
De hulpdiensten op de Grote Markt in Goes.
De hulpdiensten op de Grote Markt in Goes.
© Foto: Wilco Roeleven
Door: Tim Koster

GOES - In het kader van de Zeeuwse Week van de Veiligheid hebben de hulp- en veiligheidsdiensten vandaag diverse demonstraties gegeven in Goes.

De ambulancedienst, brandweer en politie waren allemaal aanwezig met diverse voertuigen. Ook de Reddingsbrigade van Goes stond met een tent op de Grote Markt. De brandweerduikers van Goes waren aanwezig een water-container waar de duikers in doken. Het publiek kon door ramen in de container meekijken hoe de duikers te werk gaan.

Door de politie werd er een zogeheten BTGV demonstratie gegeven. De Benaderingstechniek Gevaarlijke Verdachten is een procedure die door de politie in Nederland wordt ingezet als zij te maken krijgen met een persoon of personen die vuurwapengevaarlijk (kunnen) zijn. Hierbij werd ook gebruik gemaakt van een politiehond.

Om 17.00 uur wordt de middag afgesloten met een grote multidisciplinaire einddemonstratie.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750