Weerbericht:
Vannacht in de noordelijke helft enkele buien, overdag ook elders
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Zakkenroller betrapt in café Middelburg

Toegevoegd: 13-10-2019, 11.18 uur
Zakkenroller betrapt in café Middelburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - De politie heeft zaterdagavond in Middelburg een 17-Jrige jongen uit Utrecht aangehouden voor diefstal van een portemonnee.

Rond 23.20 uur werd door getuigen gezien dat een hen onbekende man in de jas van een cafegast aan het rommelen was. Hij pakte er iets uit en liep vervolgens het café aan de Vlasmarkt uit.

De getuigen waarschuwden de eigenaar van de jas en die kwam tot de ontdekking dat hij zijn portemonnee miste. Hij is de kroeg uitgelopen en hield de zakkenroller tegen om te wachten op de komst van de politie.

Agenten kwamen ter plekke en hielden de zakkenroller aan. Hij is overgebracht naar een politiecellencomplex waar hij gehoord zal worden over het feit. Dankzij de alerte getuigen heeft het slachtoffer zijn portemonnee weer terug.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750