Weerbericht:
Zonnig en droog weekeinde, in het zuiden zomers warm
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Visboot in de problemen bij Vlissingen

Toegevoegd: 07-11-2019, 11.01 uur
Visboot in de problemen bij Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Reddingboot Zeemanshoop van de KNRM in Breskens is woensdag aan het einde van de ochtend uitgevaren voor een visboot met motorproblemen bij Vlissingen.


Twee vissers waren aan het vissen voor Vlissingen. Toen het duo rond 10.45 uur besloot om weg te gaan probeerden ze de motor te starten. Vermoedelijk zat er een stuk touw in de schroef gedraaid waardoor het starten niet lukte. Omdat ze dichtbij de vaargeul lagen en ook die kant op dreigde te drijven besluiten ze hulp in te roepen via de Nederlandse Kustwacht.

Ter plaatse is er door de KNRM een sleepverbinding gemaakt en is de visboot op sleep genomen naar de buitenhaven van Vlissingen. Toen de visboot veilig afgemeerd lag bedankte de donateur de bemanning en is de Zeemanshoop weer teruggekeerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750