Weerbericht:
Vannacht mistbanken, morgen zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
Geen files

Agenten voorkomen sprong van Zeelandbrug

Toegevoegd: 12-11-2019, 21.06 uur
Agenten voorkomen sprong van Zeelandbrug
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

ZIERIKZEE - Aan het einde van de middag hebben politieagenten weten te voorkomen dat iemand van de Zeelandbrug sprong.


Een politiewoordvoerder laat via Twitter weten dat de persoon van de brug dreigde te springen en dat ook omstanders te hulp schoten. De politie bedankt hen en raadt getuigen van het voorval op om indien nodig contact op te nemen met Slachtofferhulp. "Dit kan impact hebben", aldus de politie.
 

Vragen over zelfdoding? Bel 0900-0113 of kijk voor informatie en een live chatmogelijkheid op de website van 113 Zelfmoordpreventie: www.113.nl.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem Van Den Heetkamp (13-11-2019 om 01:11)
Hallo lieve mensen, soms moet je niet je ogen sluiten voor mensen die uit een oogpunt van ellende besluiten om er een eind aan te willen maken. Het is vaak een roep om aandacht,omdat ze hun problemen naar de buitenWereld willen uitstralen, omdat ze er zelf meer uitkomen. Goed dat er mensen zijn die deze labiele mensen toch helpen,om weer wat ven het leven te maken. En daar moeten we ons voor inzetten! Martin,Nieuws is Nieuws.,hoe erg het ook is,maar het is de dagelijkse realiteit
Joris (12-11-2019 om 22:21)
Zal zeker schokkend zijn om dit mee te maken. Hopelijk krijgt de persoon in kwestie de juiste hulp zodat hij/zij zich snel beter mag gaan voelen. Gelukkig waren er omstanders die in actie kwamen. Te vaak hoor je bij schokkende gebeurtenissen dat omstanders er als zombies bij stonden om alles te filmen voor Youtube.
Bertje (12-11-2019 om 21:45)
Goed werk mensen!!