Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
29 files van totaal 103 km

Fietsverlichtingscontrole gemeente Borsele

Toegevoegd: 26-11-2019, 15.40 uur
Fietsverlichtingscontrole gemeente Borsele
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

HEINKENSZAND - De wijkagenten van de gemeente Borsele hebben dinsdagochtend diverse fietsers bekeurd die hun verlichting niet goed op orde hadden.


Er werd onder meer gecontroleerd bij de Drieweg in Nisse, op de Bernhardweg-Oost bij 's-Gravenpolder en de Bimmerslweg bij 's-Heer Abtskerke.

Volgens de politie hadden veel fietsers hun verlichting goed voor elkaar en hoefden er maar vijf bekeuringen te worden uitgeschreven.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
camiel (27-11-2019 om 08:40)
Zou is op het jaagpad tussen Middelburg en Vlissingen ook moeten gebeuren. Iedere ochtend kom ik dezelfde jonge gasten tegen ( stuk of 12) waarvan of het achterlicht niet brandt of helemaal geen verlichting voeren. Sommige gaan de voorverlichting compenseren door verlcihting in hun mobiel aan te zetten. In mijn ogen twee overtredingen. Dan heb ik het nog niet over het telefoongebruik tijdens het fietsen. Als ik er een raak ga ik niet terug om te kijken of hij iets mankeert. Eigen schuld.