Weerbericht:
Zonnig en droog
Verkeersinformatie:
19 files van totaal 74 km

Drie kilo hennep in auto Iepenlaan Terneuzen

Toegevoegd: 30-11-2019, 15.53 uur
Agenten bij de auto op de Iepenlaan in Terneuzen.
Agenten bij de auto op de Iepenlaan in Terneuzen.
© Foto: Etienne van der Hooft
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - In de personenauto die vannacht in Terneuzen door de politie tot stoppen werd gedwongen zaten vier personen. Eén van hen is opgepakt. In de auto is ruim 3 kilo hennep gevonden.


De politie zag de auto over de Goudenregenstraat rijden. De bestuurder reed zonder verlichting en daarom gaven de agenten een stopteken. Dit werd genegeerd en daarom zette de politie met zwaailicht en sirene de achtervolging in.

Bij de Iepenlaan kwam de auto tegen een paal tot stilstand. Vier personen gingen er vandoor. Slechts één van hen, een 19-jarige man uit Terneuzen, kon worden achterhaald. Hij is aangehouden. In de auto werd nadien ruim drie kilo hennep gevonden. Dit is in beslag genomen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Danny (1-12-2019 om 13:31)
Tis maar hennep....en @mijn mening : hoop dat je dat niet haalt..lijkt me drama om nu al naast je te zitten !!!
Henk (1-12-2019 om 11:08)
Vind het jammer dat de politie zich bezig houd met dat soort lui, laat ze lekker doen joh. Focus beter op wat binne komt in de havens of op de moorden die nog moeten opgelost worden. Zulke jongens zulle die verlies niet nemen, zulle dat schade van 3Kilo eruit halen via de overheid. Vind het knap van de lui dat ze het zo laat doen, ballen hebbe ze wel in iedergeval.
Mijn mening (1-12-2019 om 00:58)
Mooi, opbergen dat tuig. Zulke lui brengen niets voor de samenleving behalve ellende. Jammer dat ze later als ze volkomen mislukt oud zijn geworden naast je zitten in het bejaardentehuis. Van mij mag je dit soort gelijk afschieten, het is tenslotte de goedkoopste oplossing.
VdVonck (30-11-2019 om 21:05)
Ad, zo te zien een megane estate van dik 15 jaar oud. Die is net £800
Joris (30-11-2019 om 18:28)
@Johan: Inderdaad niet slim. Maar de 4 inzittenden zullen al het nodige tot zich hebben genomen van die drugsrommel, dan werken je hersencellen niet meer.
AD. (30-11-2019 om 17:31)
Ik ga er vanuit dat de auto nu in beslag is genomen en word vernietigt dus dat zijn dure kilootjes en als je zonder licht rijd vraag je erom om te worden aangehouden en nu hebben ze wel de aandacht van de politie want die weten vast wel waar ze wonen.