Weerbericht:
Winterse buien, in het zuidoosten eerst (natte) sneeuw
Verkeersinformatie:
Geen files

Kennedylaan Terneuzen uur dicht na ongeval

Toegevoegd: 06-12-2019, 18.51 uur
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De Kennedylaan in Terneuzen is vrijdag aan het begin van de avond een uur lang afgesloten geweest na een aanrijding met letsel.


Op het zebrapad tussen de ALDI-supermarkt aan de ene zijde van de weg en de Leen Bakker aan de overzijde, gebeurde rond 17.20 uur een ongeluk met letsel. Hierbij was een personenauto betrokken maar wat er precies is gebeurd, is niet bekend.

Na het ongeval deden agenten van de verkeerspolitie nader onderzoek rondom de personenauto. De weg was al die tijd volledig afgesloten. De Kennedylaan werd rond 18.20 uur weer vrijgegeven voor al het verkeer. De personenauto is door de politie meegenomen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wdfaasse (11-12-2019 om 06:45)
Wat een vreemde aanrijding dat die weg zolang afgesloten is geweest zou hier meer achter kunnen zitten
Miep (8-12-2019 om 09:16)
Het is er ook levensgevaarlijk! Als iedereen nou een melding maakt bij de gemeente wordt er misschien eindelijk iets gedaan! https://www.terneuzen.nl/Inwoners_Terneuzen/Wonen/Meldingen_over_de_openbare_ruimte/Melding_over_openbare_ruimte_MOR
Tom verdurmen (7-12-2019 om 19:05)
Gewoon een rotonde leggen! Geen zeebaars
Jan (7-12-2019 om 17:08)
Ze moeten er een 30KM zone van maken want nu is het een grote racebaan
Bennie (7-12-2019 om 16:50)
Klopt allemaal, vervelend van de aanrijding. Het is zeer onoverzichtelijk, net na een bocht met op rijdend verkeer van links en tot overmaat 3 zebra’s achter elkaar op een zeer klein stukje. Maar dat is Terneuzen. Alles regelen vanachter een bureau.
Joris (7-12-2019 om 12:51)
Duidelijk bord dat een voetgangersoversteekplaats aanduidt en bij minder goed zicht snelheid aanpassen. Ik zie geen excuses voor de automobilist, ook al rijd hij in een auto die zich leent voor 'sportief' rijgedrag met bijbehorende velgjes. Gewoon de regeltjes en instructies volgen die je bij je rijles hebt geleerd. En liever geen negatieve reacties richting mij, rij al 33 jaar schadevrij.
Cookie-instellingen beheren