Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
94 files van totaal 350 km

Brand uitgebroken in woning Arnemuiden

Toegevoegd: 14-12-2019, 17.46 uur
Door: Tim Koster

ARNEMUIDEN - In Arnemuiden is zaterdag aan het einde van de middag brand uitgebroken in een woning. Eén persoon raakte hierbij gewond.


De brand werd rond 17.25 uur ontdekt in een woning aan de Zuidwal. Door de hulpdiensten werd direct opgeschaald naar middelbrand. Twee blusvoertuigen en een ladderwagen rukten met spoed uit. Ook een ambulanceteam werd met spoed ter plekke gestuurd.

Volgens de Veiligheidsregio Zeeland was er bij het uitbreken van de brand nog één persoon aanwezig in de woning. Toegesneld ambulancepersoneel heeft de persoon ter plekke nagekeken en overgebracht naar een ziekenhuis. Hoe de persoon er aan toe is, is onbekend.

Om 17.40 uur werd gemeld dat de brand onder controle was. Wat er precies in brand heeft gestaan en hoe de brand heeft kunnen ontstaan, is niet bekend gemaakt.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren