Dode en gewonde bij ernstig ongeluk Vlissingen

Toegevoegd: 26-12-2019, 18.58 uur

Door: Tim Koster

VLISSINGEN - Op de Sloeweg in Vlissingen is donderdag aan het einde van de middag een ernstig ongeluk gebeurd waarbij één persoon om het leven is gekomen. Een tweede inzittende raakte gewond.

Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de Sloeweg ter hoogte van de Weyevlietweg. Meerdere ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen voor het ongeval waarbij één auto betrokken was. Ook de brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd voor een beknelling. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

De Politie Zeeland-West-Brabant heeft laten weten dat bij het ongeluk één persoon om het leven is gekomen. Een tweede inzittende is door de hulpdiensten uit het voertuig bevrijd. Deze is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis, over zijn of haar verwondingen is niets bekend. De politie heeft de omgeving met afzetlint afgezet. De Sloeweg is in de richting van Vlissingen afgesloten.

Hoe het ongeluk precies heeft kunnen gebeuren, is nog niet bekend.

Zie ook:

Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Zeeuwse showride (2-1-2020 om 21:46)
@Zeeuwse, nu zie ik het inderdaad.... ik oordeel verder niet (daar hebben andere mensen voor geleerd) ik kan alleen nogmaals m'n medeleven betonen.......
Zeeuwse (2-1-2020 om 16:40)
Zeeuwse showride, juist aan de andere kant, waar je vanaf weyevliet moet invoegen..
Adrian Irvine (31-12-2019 om 09:00)
Veel sterkte en spoedig herstel aan de passagier. Sterkte aan defamilie van de overleden man . Ik ga niet veroordelen laat politie en TR de oorzak vaststellen.
Zeeuwse showride (30-12-2019 om 04:10)
Sterkte aan de nabestaande en een voorspoedig herstel gewenst voor "Persoon die ernaast zat". Maar..... ik snap hem ff niet, het lijkt gebeurd te zijn op de rijbaan richting de Sloebrug? (Vanaf de Gamma dus) dan valt er toch niet heel veel in te voegen? Gezien je op de middelste baan rijd... er komt links een baan bij naar Weyevliet en rechts 1 naar Baskenburg of mis ik nog iets???
Zeeuwse (29-12-2019 om 19:14)
Persoon die ernaast zat, sterkte en beterschap. Dit zal nog lang impact op jou hebben. Heel erg. Één ding snap ik toch niet: als je niet kunt invoegen, moet je daar toch stoppen? Maar ja, ik heb makkelijk praten, had ook al meerdere keren dood kunnen zijn in het verkeer.. ook 1x door mijn eigen fout, dussss...
Mijn mening (29-12-2019 om 17:28)
@mijn mening, dat bedoel ik dus in mijn stukje hier onder.