Weerbericht:
Vannacht in het noorden nog een bui. Dinsdag overdag stevige (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Geen files

Slachtoffer Vlissingen is man van 42

Toegevoegd: 26-12-2019, 21.13 uur
Het dodelijke slachtoffer is een 42-jarige man uit Oost-Souburg.
Het dodelijke slachtoffer is een 42-jarige man uit Oost-Souburg.
© Foto: Manfred Berrevoets
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Het slachtoffer dat vanavond om het leven is gekomen bij een eenzijdig ongeluk in Vlissingen is een 42-jarige man uit Oost-Souburg. Een 24-jarige Vlissinger raakte gewond.


Het ongeluk gebeurde rond 17.30 uur op de Sloeweg ter hoogte van de Weyevlietweg. Meerdere ambulances en de traumahelikopter werden opgeroepen. Ook de brandweer werd met spoed ter plekke gestuurd voor een beknelling. De opgeroepen traumahelikopter is niet meer ter plaatse geweest.

Bij het ongeluk is één persoon om het leven is gekomen. Een andere inzittende is door de hulpdiensten uit het voertuig bevrijd en met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Over zijn letsel is volgens de politie nog niks bekend.

De Sloeweg was na het ongeluk in beide richtingen afgesloten. De politie heeft ter plekke onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Rond 20.30 uur is de auto weggesleept door een bergingsbedrijf.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren