Weerbericht:
Bewolkt, nevelig en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Boetes bij snelheidscontrole Arnemuiden

Toegevoegd: 08-01-2020, 19.13 uur
Boetes bij snelheidscontrole Arnemuiden
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ARNEMUIDEN - De politie heeft vanmiddag in Arnemuiden een snelheidscontrole gehouden. Er zijn tien bekeuringen uitgeschreven.


Aanleiding voor de controle waren klachten van omwonenden aan de Spoorstraat. Hier is binnen de bebouwde kom 30km/u toegestaan. De politie controleerde een half uur waarbij 50 automobilisten passeerden, tien hiervan reden harden dan 40km/u.

Voor deze snelheidsovertredingen is dan ook een bekeuring uitgeschreven.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
ko verschuure (9-1-2020 om 14:04)
Dat is mooi die controles kom ook eens op de postweg in lewedorp meten als je er hier 100 auto's controleert kun je hier 90 boetes uitschrijven het is hier een racebaan. Hopelijk gaan ze hier ook eens controleren, wij zij het namelijk zat je kunt niet meer fatsoenlijk in je tuin zitten. Dus politie controleren maar.
Bleep 2.0 (9-1-2020 om 11:16)
Echt ??? Overal in 30 zone rijden ze te hard hahaha kijk in Middelburg of Goes of Vlissingen of waar ook.. Overal waar je 30 rijd heb je bumperklevers die harder willen.. Daarom moet er meer politie komen en veeeeeeel meer controle.. En GEEN drempels of obstakels aanleggen om snelheid eruit te halen ja !!! Dat kost ons gemeenschapsgeld dat aanleggen en het geeft alleen maar ergernis, die mensen pakken die te hard rijden en dikke boete uitschrijven levert veel meer op dan kun je die extra agenten ook betalen...