Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
36 files van totaal 113 km

Boot in brand naast loods Wolphaartsdijk

Toegevoegd: 11-01-2020, 01.29 uur
Door: Tim Koster

WOLPHAARTSDIJK - In Wolphaartsdijk is in de nacht van vrijdag op zaterdag brand uitgebroken in een boot die naast een loods staat.


De brand aan de Zandkreekweg werd rond 00.55 uur ontdekt. In eerste instantie werd alleen de brandweer van Wolphaardsdijk ter plekke gestuurd. Tien minuten na de eerste melding werd er opgeschaald naar middelbrand waardoor ook een blusvoertuig van brandweer Goes werd gealarmeerd.

De Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) laat weten dat er een boot in brand staat naast een loods. Rond 01.20 uur was de brand onder controle maar nog niet geblust. De naastgelegen loods loopt geen gevaar op en is door de brandweer afgeschermd met schuim. De boot is door de brand volledig verwoest.

Om 01.55 uur kon het sein brand meester gegeven worden. Hoe de brand op de boot precies heeft kunnen ontstaan, is niet bekend.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren