Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag kans op een (onweers)bui
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 9 km

Ongeluk op tolplein Westerscheldetunnel

Toegevoegd: 11-01-2020, 20.09 uur - Update: 12-01-2020, 09.21 uur
Ongeluk op tolplein Westerscheldetunnel
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

BORSSELE - Bij het tolplein van de Westerscheldetunnel (N62) bij Borssele heeft zaterdag aan het begin van de avond een eenzijdig ongeval plaatsgevonden.


Het ongeluk gebeurde rond 18.00 uur bij de tolpoortjes. Wat er precies is gebeurd, is niet duidelijk maar er was geen sprake van letsel. Wel moest bergingsbedrijf De Moor worden ingeschakeld om de betrokken personenauto te takelen. De politie nam van de bestuurder een blaastest af maar er was geen alcohol in het spel.

Vanwege het ongeluk sloot de Westerscheldetunnel de lanen één tot en met vier bij de tolpoortjes maar voor zover bekend zorgde dit niet voor grote hinder. Rond 19.05 uur was de weg weer helemaal vrij.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
AntiGSM (12-1-2020 om 17:32)
Toch knap dat je het daar zelfs voor elkaar krijgt om een ongeluk te krijgen, tientallen meters breed en een max snelheid van 30km/uur net voor de poortjes...knap hoor!