Weerbericht:
Wisselvallig en aan zee soms veel wind
Verkeersinformatie:
Geen files

Vrachtwagen zakt door houten fietsbrug Middelburg

Toegevoegd: 31-01-2020, 12.24 uur
Door: Tim Koster

MIDDELBURG - Een vrachtwagen is vrijdag aan het einde van de ochtend deels door een houten fietsbrug gezakt in Middelburg.


De chauffeur van de vrachtwagen reed rond het middaguur over het bruggetje, ter hoogte van De Beiaard en de Spinhuisweg, toen opeens de rechterkant van zijn vrachtwagen door de houten constructie van de brug zakte. Bij het bruggetje staan verkeersborden dat het een fietspad betreft. De politie is ter plaatse gekomen en heeft de brug afgezet met afzetlint.

Over de berging van de vrachtwagen en de schade aan de brug is momenteel nog niets bekend.


Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Maarten (5-2-2020 om 16:14)
Misschien vervoerde de vrachtwagen wel fietsen. Niet te snel oordelen mensen.
jack (3-2-2020 om 18:10)
Ha ha . Alle zeurkousen, die zelf natuurlijk geheel zonder fouten te maken door het leven gaan, moeten deze chauffeur maar een bedankbriefje sturen , want door zijn actie hebben ze gelukkig weer iets gevonden om over te mekkeren.
Bewoner (1-2-2020 om 23:16)
Leeg ben je al 7130 kg zwaar en je ziet een houte fiets brug voor je .... Dan denk je Gas geven ???
P (1-2-2020 om 17:17)
@collega chauffeur: kijk verkeersbord met fiets erop, jij begrijp? Jij niet begrijp?
een gast (1-2-2020 om 14:48)
collega chauffeur: als je goed op de foto kijkt dan kun je zien dat waar hij doorgezakt is dat men daar met de fiets behoord te rijden.
Archaios (1-2-2020 om 13:32)
Ik ben zelf beroepschauffeur! Deze fout mag je gewoon niet maken. Je truck besturen en anticiperen op de omgeving is part of the job!!