Politie neemt rijbewijs drankrijder in beslag

Toegevoegd: 06-02-2020, 14.06 uur

Het rijbewijs van de drankrijder werd door de politie ingenomen.
Het rijbewijs van de drankrijder werd door de politie ingenomen.
1
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De politie heeft woensdagavond in de gemeente Sluis het rijbewijs ingenomen van iemand die onder invloed van alcohol deelnam aan het verkeer.

De politie kreeg een melding dat een automobilist de gehele rijbaan van links tot rechts nodig had om zich te verplaatsen. Vermoed werd dat de persoon onder invloed van alcohol of verdovende middelen reed. Na een zoektocht met een politie-auto en een motor werd de betreffende automobilist aangetroffen.

De bestuurder had inderdaad de gehele rijbaan nodig en werd met succes aan de kant gezet voor een controle. Er werd een ademenalyse gedaan en de automobilist blies een waarde van 630 Ug/l. Voor de politie reden om het rijbewijs van de man in te nemen. Hij zal zich op een later moment tegenover een rechter moeten verantwoorden.

De aanwezige motoragent heeft de auto van de man weggezet want deze mocht uiteraard zelf niet meer rijden.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Wim (7-2-2020 om 07:19)
Zo je ziet er zijn mensen die het nooit leren om met drank auto te rijden, ik vermoed dat deze aanhouding niet zijn eerste keer is een gevaar voor een ieder die hij tegen komt
KIK (6-2-2020 om 15:44)
Ja dat heeft zin bij buitenlander ja echt ! Zie door de waas het gekleurde kenteken plaat al, die komt nooit bij de rechter natuurlijk en betaald ook nooit wat in zijn eigen land mag hij gewoon nieuwe kenteken kopen zijnde als vermist.. Hij mag alleen niet meer in Nederland rijden maar daar zal hij uiteraard niks om geven !!!