Zeven bekeuringen bij controles in Vlissingen

Toegevoegd: 10-02-2020, 19.39 uur

Zeven bekeuringen bij controles in Vlissingen
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

VLISSINGEN - De politie heeft maandag bij controles in het centrum en het middengebied van Vlissingen in totaal zeven bekeuringen uitgeschreven. De politie controleerde voornamelijk op de constructiesnelheid van brom- en snorfietsers.

Van de vijf snorfietsen bleken er twee een te hoge constructiesnelheid te hebben na een test op de rollenbank. De eigenaren hebben allebei een bekeuring gekregen. Ook schreef de politie nog bekeuringen uit voor het niet op eerste vordering tonen van het rijbewijs en het niet deugdelijk bevestigen van een uitlaat. Voor het rijden zonder gordel en het rijden in een geslotenverklaring schreef de politie ook nog bekeuringen uit.

Eén persoon kreeg een bekeuring voor het niet handsfree gebruiken van de mobiele telefoon op de fiets.Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
JJ (11-2-2020 om 10:23)
Ja komt omdat je met uniform alles gaat staan dan zie je de stoute mensen niet.. En waarom niet op drugs gecontroleerd ??? Die scooter gasten blowen ook heel dag ook op scooter en telefoon tel ik er zo wel 100 op de fiets in kwartiertje rondkijken.. Gewoon in burger staan en doorgeven en algehele controle doen want drugs is hier Nr 1 in Narco City Vlissingen
P (10-2-2020 om 23:28)
Misschien een avondje in de scheldestraat gaan staan of een dagje spuistraat. Dan zie je pas overtredingen.
will (10-2-2020 om 20:17)
Dit is niks bijzonder ze scheuren hier dagelijks met `n bloedgang voorbij en is vlakbij het Politie bureau ??