Middelburgse woning gesloten na vondst harddrugs

Toegevoegd: 27-02-2020, 23.11 uur

Middelburgse woning gesloten na vondst harddrugs
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

MIDDELBURG - Donderdagmiddag rond 13.30 uur is op last van de burgemeester van de gemeente Middelburg een woning aan de Robijn in Middelburg voor drie maanden gesloten. Reden hiervoor is de vondst van harddrugs.

Op 27 december 2019 werd in de woning een handelshoeveelheid harddrugs aangetroffen. De sluiting is voor de duur van drie maanden. In die tijd is het appartement verzegeld en hangen er aankondigingen op de deur en voor de ramen.

Voordat de burgemeester een drugspand kan sluiten moet de gemeente een juridische procedure doorlopen. Daarom zit er enige tijd tussen de datum van constatering en de sluiting van de woning.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750