Weerbericht:
Weinig bewolking. Morgen alleen in het oosten nog zomers warm
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Scheurend en driftend door binnenstad Goes

Toegevoegd: 27-03-2020, 09.43 uur
Scheurend en driftend door binnenstad Goes
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

GOES - De politie heeft donderdagavond in Goes iemand betrapt die al scheurend en driftend met een auto door de binnenstad reed.

Volgens de politie komen er regelmatig klachten binnen van ondernemers en publiek dat er in het centrum te hard wordt gereden. “Dit is levensgevaarlijk. Mensen verwachten dit niet! Niet doen dus!”, zo schrijft de politie in een bericht op Instagram.

Wat de gevolgen zullen zijn voor de betrapte bestuurder is nog niet duidelijk. De zaak wordt voorgelegd aan het Openbaar Ministerie (OM). Het OM zal het boetebedrag bepalen.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Loes Passieux (29-3-2020 om 17:13)
Vervolg op eerder verstuurde reactie: Het gekste is dat degenen die hier ( Westwal/Opril Westwal) zo hard rijden hier helemaal niet mogen rijden. Het is hier nl. bestemmingsverkeer. Met 2 C12 borden. ( verboden voor auto/ motor verkeer, behalve bestemmingsverkeer. De bewoners dus) En een <3.5 bord. Maar wordt al jaren, veelvuldig, gebruikt als sluiproute naar Noord( Goese Polder) en de Nieuwstraat/ centrum. Je wilt niet weten wat voor grote vrachtwagens zich hier doorheen persen. En als je dus een sluiproute neemt doe je dat blijkbaar met een behoorlijke snelheid. Met de nodige gevolgen voor wandelaars en fietsers. Die, zoals al eerder gezegd, niet uit de weg kunnen hier. Geen stoep, geen fietspad en een hele smalle straat.
Zo is het en niet anders (27-3-2020 om 16:49)
Zo lang ze kunnen doen in dit land waar ze zin in hebben zullen ze doen waar ze zin in hebben. Er bestaat ook een patserwet ik vraag me af of de politie dit net zoals in Rotterdam en Amsterdam toepast. Ik weet zeker dat minimaal de helft van deze auto’s niet verdient is met eerlijk werken.
Criminele Vrijstaat Goes (27-3-2020 om 15:24)
Was dat toevallig een zilver metallic oude dikke BMW ? Of dat grijze VW bestelautootje ? of weer 1 van die peperdure zwarte maffia mercedessen waar iedereen zich van afvraagt hoe ze die kunnen betalen ? Ik zie ze regelmatig voorbij scheuren, iig veel vaker dan ik een politieauto zie. Ik zou een foto willen nemen maar dat gaat moeilijk als ze met 80 km/u voorbij vliegen. Het wachten is op burgerinitiatief want de politiek doet hier verder niets aan en is dat ook niet van plan.
Circuit binnenstad (27-3-2020 om 13:27)
Er is inderdaad een bepaald maffiose volk dat zich al lange tijd onverantwoord gedraagt met hun auto's in de binnenstad, maar dat is al dik een jaar. Wat ook de straf gaat zijn daar gaan ze gewoon om lachen. Tja, een bepaalde stroming moest geloof ik de politie wegbezuinigen waardoor criminelen de overhand namen, en krijg ze nu maar weer onder de duim in deze onstuimige tijden. Dat graaibezuinig gedrag van de politiek werpt nu zijn vruchten af, weer zure vruchten zoals altijd...en niet alleen op straat maar ook die schofterige schande in de gezondheidszorg die bakellende/rutte kabinetten VVD/CDA en de meelopers op hun geweten hebben, met hun miljonairszakken vol geklauwd.
Rien van der Wekken (27-3-2020 om 13:23)
Aandachttrekkerij hé.
Loes Passieux (27-3-2020 om 13:04)
Dezelfde malloten die je op de Westwal en Opril Westwal van je fiets aftikken. Hard aan komen scheuren en na een hoop getoeter proberen je in te halen. Op een smalle wal waar je, als wandelaar en fietser dus niet uit de weg kan. En vervolgens plankgas de Opril Westwal in knetteren. Over levensgevaarlijk gesproken.