Weerbericht:
Regen, later buien en zware windstoten. Vrijdag afnemende wind
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 20 km

Afvaldumper Scherpenisse kan boete verwachten

Toegevoegd: 10-04-2020, 18.07 uur
De eigenaar van deze hoop afval kan een bekeuring op de deurmat verwachten.
De eigenaar van deze hoop afval kan een bekeuring op de deurmat verwachten.
© Foto: Politie Zeeland-West-Brabant
Door: Roland de Jong

SCHERPENISSE - Een persoon die deze week een hoop afval dumpte bij Scherpenisse kan een bekeuring tegemoet zien. Dat zegt wijkagent Jordy Ellerkamp.


Bij de Platteweg in Scherpenisse werd gisteren gedumpt afval ontdekt. De politie werd ingeschakeld en de eigenaar van het afval kon worden achterhaald. “Deze zal binnenkort een bekeuring in de brievenbus zien verschijnen”, zo zegt Ellerkamp.

De politie hoopt dat de dumper zijn lesje heeft geleerd. “Naast dat het ronduit asociaal is, kost het nu een hoop meer geld”, zo zegt de wijkagent.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tim Fakkeldij (10-4-2020 om 23:13)
het echt vuilnis [email protected] Waar staat ergens dat het een rijke graaier is, of ziet U dat op de foto. Waarschijnlijk reageert U zo omdat U zich dan lekker op de overheid kan afreageren. Een van de mensen die de overheid overal de schuld van geven, best zielig.
Douwe dabert (10-4-2020 om 20:27)
Hoop dat de boete dan ook hoog is en dat de (s)tumper zelf zijn zooi weer in mag laden en netjes wegbrengen.
Bumper: (10-4-2020 om 19:18)
Eerst hem opsporen en de rommel weer laten opladen, en daarna een bekeuring geven voor het illegale storten was dat niet eenvoudiger geweest in plaats van nu te schrijven dat het een hoop meer geld kost, want er wordt bedoeld dat nu de belasting betaler er voor opdraait Bumper;
het echte vuilnis is... (10-4-2020 om 19:00)
En natuurlijk die rotzooi niet af voeren naar de miljeustraat maar terug dumpen in zijn huis. dan kan hij laten zien dat hij zijn les geleerd heeft als die het afval wegbrengt zoals het hoort. En wat is zo een bekeurinkje nu voor de rijke graaiers ook ? die lachen daar om..domme overheid die ze bakken geld toewerpen draaien dan op voor de kosten van deze vervuiler en die dekken die bekeuring ook nog niet eens. Feitelijk gewoon een beloning als je maar geld genoeg hebt.. maar ja, zo is dit land nu eenmaal, de rijke vervuiler moet voordeel en dat betaalt de uitgebuite rest maar voor ze.
Cookie-instellingen beheren