Weerbericht:
Enkele buien en eerst vrij veel wind. Morgen perioden met regen
Verkeersinformatie:
Geen files

KNRM haalt gewonde man van zeilboot

Toegevoegd: 13-04-2020, 18.03 uur
Door: Manfred Berrevoets

BURGH-HAAMSTEDE - De KNRM heeft maandagmiddag een man geëvacueerd van een zeilboot op de Noordzee ter hoogte van Burgh-Haamstede.


Rond 15.15 uur werd er alarm geslagen met de melding van een ongeluk op de zeilboot. Een man was hierbij gewond geraakt. De reddingsboot van de KNRM Neetje Jans is ter plaatse gegaan en heeft de man van de zeilboot gehaald en aan wal gebracht. Hier stond een ambulance klaar die het slachtoffer met onbekend letsel naar het ziekenhuis heeft gebracht.

Op de zeilboot zijn twee opstappers van de KNRM achter gebleven welke het jacht naar een haven varen. Wat er precies is gebeurd is nog onbekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren