Weerbericht:
Winterse buien. Vrijdag eerst droog, later enige regen
Verkeersinformatie:
13 files van totaal 47 km

Inbeslagname bij huiszoeking Middelburg

Toegevoegd: 16-04-2020, 14.07 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een met zeker acht camera's bewaakte hoekwoning aan de Wijdaustraat in Middelburg heeft de politie donderdagochtend huiszoeking gedaan in het kader van een lopend recherche-onderzoek.


In de rijtjeswoning in de wijk Dauwendaele werden diverse goederen in beslag genomen. Deze zijn in zakken naar een politiebusje gebracht en vervolgens meegenomen voor nader onderzoek. Politiemensen brachten ook diverse ordners naar buiten. Vermoedelijk is dus ook administratie in beslag genomen.

Bij het onderzoek wordt samengewerkt door de douane en de politie. Meer details zijn nog niet bekend. De politie kon ook vanmiddag nog altijd geen nadere details over de zaak verschaffen.

Zie ook:

Foto's

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rini de joge (16-4-2020 om 15:06)
Ik dachte dat ze dat niet niet mogen de politie wegens corona
Douwe dabert (16-4-2020 om 14:26)
Camera's hangen er natuurlijk niet zomaar. Als je niets te vrezen hebt heb je die niet nodig. Je zal er maar weer naast wonen.
Cookie-instellingen beheren