Weerbericht:
Perioden met zon en droog
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Brandweer doet metingen in supermarkt Oostburg

Toegevoegd: 18-04-2020, 16.42 uur
Brandweer doet metingen in supermarkt Oostburg
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Roland de Jong

OOSTBURG - De brandweer is vanochtend uitgerukt om metingen te doen in een supermarkt in Oostburg omdat ter plekke een vreemde lucht was geroken.


Medewerkers van de Lidl-supermarkt aan de Langestraat belden rond 07.15 uur de brandweer nadat ze een vreemde lucht hadden geroken. De brandweer van Oostburg ging vervolgens met een tankautospuit ter plekke om poolshoogte te nemen.

Ter plaatse werden door de brandweerlieden metingen uitgevoerd maar er werd geen oorzaak gevonden. Een gespecialiseerd bedrijf is ingeschakeld om de koeling te onderzoeken om zo uit te vogelen of daar wellicht de oorzaak lag. De brandweer heeft nog wel de winkel geventileerd.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren