Weerbericht:
Onstabiel zomerweer met geregeld (onweers)buien
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 2 km

Politie bedankt tipgevers dodelijk ongeluk Zeelandbrug

Toegevoegd: 07-05-2020, 17.59 uur
Bij het ongeluk kwam een 65-jarige wielrenner uit Zierikzee om het leven.
Bij het ongeluk kwam een 65-jarige wielrenner uit Zierikzee om het leven.
© Foto: Tim Koster
Door: Manfred Berrevoets

ZIERIKZEE - De politie ontving de afgelopen dagen diverse waardevolle reacties na een oproep met betrekking tot het ongeval op de Zeelandbrug, waarbij een 65-jarige wielrenner uit Zierikzee om het leven kwam.


De tweede wielrenner, een 62-jarige man uit 's-Heer Hendrikskinderen werd naar het ziekenhuis gebracht. Hij mocht vandaag het ziekenhuis verlaten. De man heeft ernstig, mogelijk blijvend letsel aan het ongeval overgehouden.

Een agent van het team verkeer stelt, vanwege de bijzondere locatie en de omstandigheden waaronder het ongeval plaatsvond, een uitgebreid onderzoek in naar de oorzaak van dit ernstige ongeval: "We ontvingen diverse waardevolle reacties en bedanken de melders hartelijk hiervoor. Zodra het onderzoek is afgerond, zullen de resultaten hiervan ter beoordeling aan het openbaar ministerie worden voorgelegd."


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Rukwind ? (8-5-2020 om 12:38)
Ik ben toch wel benieuwd hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen op een recht stuk weg. Ik fiets daar namelijk ook en als daar iets gevaarlijks is weet ik dat graag.
Cookie-instellingen beheren