Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
88 files van totaal 337 km

Middelbrand flatwoning Driewegenhof Middelburg

Toegevoegd: 30-05-2020, 03.16 uur - Update: 30-05-2020, 03.57 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - In een woning aan de Driewegenhof in Middelburg is vannacht brand uitgebroken. De brandweer heeft opgeschaald naar middelbrand. Eén persoon ademde rook in, twee katten werden gered.


De brand in één van de flats in de straat werd omstreeks 02.55 uur ontdekt. Al snel werd opgeschaald naar middelbrand. Er zijn twee tankautospuiten en een ladderwagen ingezet. Volgens de Veiligheidsregio Zeeland (VRZ) woedde de brand in de keuken van één van de appartementen.

De naastgelegen woningen zijn korte tijd ontruimd geweest. De bewoners konden zelf naar buiten komen. Er is wel een ambulance ter plaatse geweest die één van de aanwezigen heeft onderzocht die rook zou hebben ingeademd. Uit de woning zijn volgens de VRZ twee katten gered. 

De brandweer kon rond 03.25 uur het sein 'brand meester' geven. Hierna moest nog wel de rook uit de flat worden geblazen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
bewoner van de meanderflat (30-5-2020 om 08:59)
veel sterkte voor voor alle bewoners van die woning .
Medebewoner (30-5-2020 om 03:33)
Schrok al wakker van de sirenes al klonken ze toch ver weg. Veel sterkte voor alle betrokkenen.
Cookie-instellingen beheren