Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
84 files van totaal 324 km

Twee gewonden bij schietpartij in Vlissingen

Toegevoegd: 31-05-2020, 05.16 uur
Door: Manfred Berrevoets

VLISSINGEN - Bij een schietpartij in Vlissingen zijn in de nacht van zaterdag op zondag twee mannen gewond geraakt. Beide zijn ook aangehouden door de politie.


Getuigen meldden rond 02.10 uur dat er werd geschoten in de Lammensstraat. Door toegesnelde agenten werd al snel geconstateerd dat dit mogelijk ook was gebeurd. Een ruit in een voordeur bij een woning raakte beschadigd.

De politie laat weten dat er bij het incident twee mannen gewond zijn geraakt. Hun verwondingen lijken niet levensbedreigend. De twee zijn ook aangehouden en worden, zodra dat kan, overgebracht naar een politiecellencomplex.

Door de recherche is ter plekke een onderzoek ingesteld. Ook forensisch rechercheur hebben sporenonderzoek gedaan. Hierbij zijn sporen veilig gesteld en ook zijn er getuigen gehoord. De politie verwacht zondag in de loop van de dag met meer informatie naar buiten te komen over het voorval.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikke (31-5-2020 om 19:27)
Ik mis het mooie Vlissingen van vroeger. Nu zoveel verziekte wijken. verder zeg ik niks anders wordt mijn bericht weer niet geplaatst.
Jan uit Vlissingen (31-5-2020 om 13:01)
En @ Jaap als er iets in Middelburg, Goes of Terneuzen gebeurd schrijft u dan ook alweer het riool Middelburg, Goes of Terneuzen.Ook in die steden gebeurd het een en ander net zoals in de rest van het land.
Mar (31-5-2020 om 12:37)
Waar de gemeente al niet de schuld van krijgt.
Jaap (31-5-2020 om 10:22)
En jawel hoor, alweer het riool Vlissingen. Een dikke pluim voor het gemeentebestuur voor hun daadkrachtig beleid.
A. P. (31-5-2020 om 09:27)
Vlissingen.. ik kwam er altijd zo graag.
Cookie-instellingen beheren