Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond kans op een onweersbui
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 6 km

Hardrijder is rijbewijs kwijt bij Zaamslag

Toegevoegd: 01-06-2020, 08.16 uur
Hardrijder is rijbewijs kwijt bij Zaamslag
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Manfred Berrevoets

ZAAMSLAG - De politie heeft tijdens een snelheidscontrole bij Zaamsalg het rijbewijs ingevorderd van een bestuurder die 64 km/u te hard reed.


Agenten hielden een controle op de Rondweg Zaamslag waarbij bestuurders werden gecontroleerd op hun snelheid. Eén van de overtreder reed 64 km/u te hard en zijn rijbewijs werd direct ingevorderd. De bestuurder had in 2019 ook al eens zijn rijbewijs moeten inleveren voor een forse snelheidsovertreding.

De Officier van Justitie zal bepalen voor hoe lang de man zijn rijbewijs kwijt is. Bij de controle werden ook nog twee andere bestuurders bekeurd voor overtredingen van 30 en 41 km/u.

 


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
wp (3-6-2020 om 22:03)
Wat een schijnheilig gedoe iedereen rijd toch wel eens te hard. En tja soms word je gepakt iedereen beter dan binnen de bebouwde kom grt
W.S.M. Fakkeldij (3-6-2020 om 11:48)
rini@ Hij heeft bewust toch dat risico genomen, dus waarom moet hij beschermt worden. Hij had toch kunnen weten dat al hij gepakt werd, hij z'n rijbewijs kwijt zou zijn, dus wiens schuld is het dan. En wat is er tegen fietsen naar je werk?
@ rini (2-6-2020 om 11:49)
Ja, want dan kan hij naar z'n werk rijden om die boete te betalen. Hij heeft te hard gereden, niet iemand vermoord.
Peter (2-6-2020 om 10:19)
De straf wordt bepaald door een officier van justitie, Rini, niet door u!
een inwoner (1-6-2020 om 23:12)
Goed en veilig dat er gecotroleerd wordt./ Doe het aub meer .Ook in terneuzen Vooral in deavonduren .Dat gescheur op de weg .Bizar gewoon
optimist (1-6-2020 om 19:53)
Vooral voor een recidivist: keihard aanpakken, wat mij betreft 5 jaar zonder rijbewijs, anders leren ze het nooit!