Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 12 km

Politie: Kom niet meer naar Sluis

Toegevoegd: 21-06-2020, 15.36 uur
Politie: Kom niet meer naar Sluis
© Foto: HVZeeland.nl (archief)
Door: Tim Koster

SLUIS - De Politie Zeeland raadt mensen ten zeerste af om nog naar Sluis te komen vandaag. Dat verzoek heeft de politie zojuist via social media gedaan.


Volgens de politie wordt Sluis op dit moment overspoeld door bezoekers. ‘’Was u van plan te komen, dan raden wij u dat ten zeerste af’’, aldus de politie. Ook zouden alle parkeerplaatsen vol staan en staat het verkeer vast tot Sint Anna ter Muiden, vlakbij de grens met België.

Een wijkagent van de politie laat via twitter weten dat Sluis vanwege de drukte dicht is. ‘’Blijf in uw kot’’ is zijn verzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Jacob (21-6-2020 om 19:12)
De schuld hiervan ligt bij Rutte en co. Kom maar naar Zeeland en denk maar niet aan al die corona doden me meneer de President. En al degenen die de Kock down onzin vinden nou wat te denken aan het stilleggen van onderzoeken naar kanker? En hoeveel leed dit veroorzaakt? Steek je kop maar lekker in het zand.
meedenker (21-6-2020 om 18:53)
Helaas reageren mensen net als schapen ze lopen allemaal dezelfde kant uit, woon zelf al 65 jaar in Zeeland maar mijd in het toeristen seizoen bewust bepaalde regio’s/plaatsen en zeker nu bij deze maatregelen, er zijn overigens nog genoeg plaatsen in Zeeland waar je frank en vrij kan recreëren.
Peter (21-6-2020 om 18:22)
Ach joh nina, gewoon lekker al die mensen bekeuren ookal zitten ze 1,49 mtr vanelkaar; spekt de staatskas tenminste!
bram goeree (21-6-2020 om 18:15)
ja de grenzen zijn weer open,wat had je anders verwacht.wacht maar tot het weer nog beter word .dan lijkt het net of er geen virus meer is .maar daar komen we nog wel achter en dan is het weer klagen
Nina (21-6-2020 om 17:17)
Omdat we overspoeld worden door Duitsers en Belgen kunnen we straks niet eens zelf genieten in eigen land.. Zolang er geen medicijn is voor corona mogen van mij de grenzen dicht
Tootje (21-6-2020 om 16:54)
Belgen naar sluis en Nederlanders naar knokke.... Kunnen we nou niet eventjes nadenken met zijn allen?
Cookie-instellingen beheren