Weerbericht:
Vooral in de middag enkele stevige regen- en onweersbuien
Verkeersinformatie:
Geen files

Middelbrand woning Dorpsstraat Sint Kruis

Toegevoegd: 24-06-2020, 16.38 uur - Update: 24-06-2020, 20.39 uur
De brandweer schaalde op naar middelbrand maar had de brand snel onder controle.
De brandweer schaalde op naar middelbrand maar had de brand snel onder controle.
© Foto: Brandweer Stampershoek
Door: Tim Koster

SINT KRUIS - In een woning aan de Dorpsstraat in Sint Kruis is woensdagmiddag brand uitgebroken. De brandweer schaalde op naar middelbrand maar had de brand snel onder controle.


De brand in het dorp aan de grens met België werd rond 16.15 uur ontdekt. De brandweer van Aardenburg en de post Stampershoek uit Oostburg rukten hierop met spoed uit. Ook de hoogwerker van post Stampershoek werd met spoed ter plekke gestuurd. Om 16.30 uur werd er officieel opgeschaald naar middelbrand.

Rond 16.45 uur kon het sein brand meester gegeven worden. De brand woedde in de bijkeuken van de woning. OVer de omvang van de schade is verder niks bekend gemaakt.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750