Weerbericht:
Zeer warm zomerweer, in de middag en avond enkele onweersbuien
Verkeersinformatie:
3 files van totaal 10 km

Opblaasbootje ver op zee, KNRM vaart uit

Toegevoegd: 28-06-2020, 12.09 uur
De KNRM heeft de watersporters terug begeleid naar het strand.
De KNRM heeft de watersporters terug begeleid naar het strand.
© Foto: KNRM Breskens
Door: Roland de Jong

GROEDE - De KNRM heeft zaterdagochtend bij Groede een opblaasbootje terug naar het strand begeleid dat een eindje de zee op was gedreven.


De melding over het bootje werd rond 11.50 uur gedaan bij de Nederlandse Kustwacht door de opvarenden van een zeiljacht. De reddingbootbemanning kon snel uitvaren want de redders waren nog op het station na een oefening eerder op de ochtend.

Ter plekke bleken de twee personen in het bootje niets te mankeren. Ze hadden peddels bij zich. Gezien de afstand tot het strand werd door de redders desondanks besloten de watersporters terug te begeleiden naar het strand.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
parasitair (28-6-2020 om 15:05)
Welke halve gare gaat er dan met windkracht 5-6 met een rubber bootje de zee op ? Merkwaardig dat hier geen boetes op staan, Maar ja, de toeristenmaffia heeft het hier voor het zeggen dus dit moet maar kunnen en de belastingbetaler betaald de knrm wel kost de miljonairs lekker nix. Schrapen maar.